spelar det längre någon roll

Nu gör jag det!! Bryter bloggfriden med en listjävel, eftersom jag trots allt är en vit tonåring med internetuppkoppling.
 
 
Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen.
Om jag är bland min familj vill jag att det ska gå snabbt och lugnt till, typ att jag somnar in och har accepterat det. Fast om det är bland mina vänner eller bara random folk så ska det vara skitdramatiskt och gärna med lite extra tid så att jag får se någon som gråter osv.

Vem är den klokaste du vet?
Martin/Sockret/Äckel/Kukma som har stängt ner sin sabla blogg! *pinsamt fan*

När älskar du att leva?
Just nu?! Hahaha förlåt, inser hur det låter. Men fick jullov igår, har pengar på kontot, har kirrat allt inför avresan till USA om fem dagar... Är rätt nöjd! Men i övrigt så tycker jag om när jag är med mitt 'gäng' på fredagar, när jag bor hos/röker med/umgås med Alex, när jag på väg till ställen, när jag äter chips?

När tycker du att livet suger?
För det mesta. Nä, så får man inte säga!

Vilka är dina 5 top-artist på Spotify just nu?
Vet inte, men gissar på Leila K, No Doubt/Gwen Stefani, Vitas...

Vad var ditt nickname på Lunarstorm?
Hade aldrig det, senaste gången jag hörde att det ens fanns så var jag kanske åtta år? So fucking young y0.

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv?
???? Ska man välja någon som är skitsnygg bara för att man får eller vad. Cat Deeley med staketfransar och övrig 60-talssminkning. Eller vadå, måste filmen vara sanningsenlig?

Vilken låt skulle vara soundtracket?
House of Wallenberg feat. Leila K - Legendary, för att anspela på mitt storhetsvansinne.

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då?
Italiensk salladskrydda? Oregano? Japansk soja?

Vad är det skönaste du vet?
Att tugga på is!! Att kunna skriva ett långt stycke text utan pauser! Att känna sig trygg när man somnar, att duscha iskallt, att köra fransk frukost (kaffe+cigg) och sedan dra ut på äventyr! Att få beröm...

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra?
Genuin trevlighet, att man instinktivt behandlar folk jämlikt, utan det fula kallpratet. För om man väl påbörjar det så rycks jag med, och så lär man aldrig någonsin känna mig för jag känner mig så obehaglig i situationen och kan inte bryta isen. Folk som förstår andra personers system och anpassar kommunikationsförmåga. Låter som att jag vill att alla ska forma sig själva efter mig.......... Det är säkert sant. Men blabla jag gillar snälla och roliga människor. De får gärna prata mycket eftersom jag är så blyg.

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra?
Människor som begränsar sig, som inte bemöter folk med ett öppet sinne, folk som ställer följdfrågor på ställen där det är uppenbart att man ska lämna saker osagt, folk som inte kan kontrollera sina filmiska reaktioner?! Orka stå där i en diskussion och ba *GASP*!!! Save it for your family movie night, honey.

Hur länge tror du att du kommer blogga?
För alltid eftersom jag har behovet av att skriva + flaunta mina livsdetaljer på allmän plats.


lebed moy

Aaaahapp, om man skulle göra ett vettigt inlägg för att väga upp.
 
(Jag raserar utifrån och in för det är det enda jag kan bry mig om och nu är det ju snart dags, och så ska man komma där och vara helt söndermedicinerad? Nä, tur att man kan skjuta sådana hästar i ansiktet som resultat av icke-existerande viljekraft.)
 
Nej.

nej

Det här är en text som bör vara utan versaler och punktuation för att det är så det rör sig i ens huvud, men vem fan orkar. Vem fan orkar vara varken eller
 
Om alla mina vänner dog skulle jag inte skylla det på mig själv för att jag inte försökt hjälpa till tillräckligt för vad fan är det för jävla sätt
 
Jag kan själv inte dö nu för jag har ju FÖRVÄNTNINGAR PÅ MIG och en FRAMTID och vem fan bryr sig. Jag bara undrar. Jag vill inte ens ha någon empati eller någon som undrar vad det är för jag gör alltid det och det är så vidrigt, jag är en vidrig person, just det här att jag alltid är sinnessvag och blyg och pretto och försökt så jävla mycket på så jävla fel sätt
 
Jag vill bara dö och inte ta några konsekvenser, jag har alltid velat det, jag har alltid vetat om det, jag har ALLTID

Jag blir en jävla lotusrot, en sjöhäst, en herregud vad fan heter de vallmo
 
Jag är kall och blöt och ensam och i sleep alone and i am light i am light i am light
 
Hur kan man tillåta sig själv att sjunka så jävla lågt att man har känslor. Det är sjuka sinnestillstånd och de förblindar en och jag fördömer gång på gång folk som känner annat än färger och texturer
 
Jag skjuter mig själv i ansiktet jag är så jävla trött så jävla färdig så jävla äcklig
 
Vem fan orkar
 

sinnesrubbad var det ja

 
Jag älskar snö och jag har lugnat ner mig en signifikant procent från mitt flertal månaders långa fakking stresshelvete. Jag har fått lyckönskningar och lovord och ursäkter, så ni fattar själva att mitt ego imploderar.
 
Igår åkte jag taxi mitt i natten iförd fuskpäls och sidensjal, det är ju antagligen det mest spännande som någonsin har hänt mig en fredag i Göteborg..

RSS 2.0