anita is imperial

Det här varit rätt bra att ta en paus från sociala åtaganden. Typ att jag har kunnat vakna och vetat att ingen kommer ringa mer. Alltså, det är inte ens sorgligt. Det är så skönt. Och jag kan komma tillbaka när jag vill. Eller, inom en rimlig tidsram.
 
Att börja plugga igen, det är också okej. Är utan min vapendragare men det är liksom inte ettan om igen. Jag känner ju alla nu. Det blir väl ett ensamt bord i klassrummet då och då men det överlever jag också.
 
 
Ja, och hon lever också. Och hon ska leta gig som fan. Anita Givenchy, Gothenburg's premier drag queen.
 

forgot in cruel happiness, that even lovers drown

 
Blev tillsagd att ta en paus. Ta en paus från honom. Ta en paus från den platsen. Ta en paus om du inte kan göra slut. Men jag kan inte ta en paus heller, inte när det här är en enda anledningen till att jag orkar. Blev tillsagd att gå till en psykolog men jag vet ju redan. Letar substitut till känslan av att vara älskad. Hittar den inte någonstans förutom hos honom. Väntar på att jag ska bli gammal och skratta åt detta, och tycka att det var dumt och naivt men sånt man måste gå igenom för man är ung och dum.
 
Jag vill bara att det ska sluta göra ont någon gång, sluta känn något alls. Vad väntar du på? Det finns inget för dig här att hämta.

RSS 2.0