cherry

Kommer skita på mig om jag måste mötas av ett enda till recept på Trendig Och Nyttig Mat på blogg.se!!!!
 
Har varit hemma i fyra dagar men det känns som en månad :-) fattar varför jag åker tillbaka så ofta, rymmer från det odrägliga långsamma livet här. Nu söker jag fler skolor och är tillbaka i onda, onda förväntan!! Annars då. Kan inte ens tycka att sprit är kul längre. Men kan tycka att jag är lyckligt lottad som har något long term.

cashburn

Ok haha hade helt glömt bort att jag gjorde ett blogginlägg om sexual rejection under visiten? Obs: vi snackade om det senare och det var aldrig ett problem. Som vanligt. Återgår:
 
Hej! här är jag en månad senare, 4.30 på morgonen pga jetlag i en tom lägenhet där jag nästan alltid bor ensam nuförtiden. Anekdotiskt sett så var det såhär i usa: var sol kanske totalt 5 av 28 dagar, annars regn och moln men iaf varmt och fuktigt mvh the south. Åt god mat. Var på starbucks verkligen varje dag för det är allt som finns men jag klagar INTE pga iced green tea latte. Det där är cirka hela sammanfattningen jag ger till alla nyfikna släktingar och klasskamrater. Men utöver det, kära dagbok:
 
Jag vet vart ALLTING är. Det blir liksom bara jobbigare och jobbigare för jag bor där nu. Jag hittar bättre där än i stockholm. Jag kan kartlägga de närmsta kilometerna. Och vi promenerar och åker bil och håller hand. Vi köper mat och jag blir allt bättre på att prata med de evigt trevliga butiksbiträdena. Vi duschar tillsammans och vi somnar tillsammans och vi vaknar tillsammans. Vi ser på film och spelar spel och kollar i fotoalbum. Vi äter på restaurang och stävjar av hans panikattack framför fläkten i vårt rum. Vi går på hans jobbintervju (han fick jobbet) och vi fikar dag efter dag efter dag och går från grande till venti till trenta med extra is. Vi pratar hpd och 69 och misshandel. Vi gråter inför varandra och sjunger för varandra. I lördags kväll inne på Giant påpekade (amerikanska) mamma att det var min sista helg och hon sa "förlåt att jag tar upp det men jag kommer ju gråta också, det är mitt andra barn som åker" och hon sa meddela när du är i london och i göteborg. Hon sa, ett visum kostar 425 dollar. Hon sa, det är klart att du får bo här tills ni flyttar ut.
 
Hann vara tillbaka i göteborg i 3 timmar innan (svenska) mamma ringde och sa att jag behövde 1. ta ett lån 2. gå på diet 3. hon har rappat bort pärmen med mitt gymnasiebetyg, och sen öppnade jag ett brev från banken där de bad mig komma in och bevisa att jag inte håller på med pengatvätt pga du har ju faktiskt fört över 1000 kronor från ditt sparkonto när resekassan tog slut och det går ju inte för sig utan att du är kriminell. Och jag grät över att Sverige är så jävla korkat och styltat och inte kan låta mig jävla andas från 14 timmars resa och 37 timmars medvetande utan sömn innan det ska finnas problem igen.

peaches

Har det jättebra men har en sur dag pga känner mig bortstött när jag inte får någon slags närhet tillbaka när allt jag gör är att vara nära och varm!! Ge mig ett jävla morgongos som inte är per automatik 

Annars: jättekär

RSS 2.0