thanks mister president

Är verkligen aldrig här för att jag vill hhahahah
 
Gjorde akrylnaglar för 24 timmar sen och nu byter jeg efternamn till del rey!! Inte för att vara riktigt blogg men guuuuu vad jag rekommenderar akrylnaglar om en har pengar över och vill spendera dem på sig själv (obs ej om en har svaga/tunna naturliga naglar) mvh beauty_stylist_nattstad
 
Undrar hur många gåner jag har skrivit "jaja. annars då" eller någon variant av det?? Alltså ursäkta men om en scrollar i arkivet så är det alldeles för många år nu. Det var ju inte såhär det var tänkt, vem fan ska orka återupptäcka all den här skiten någon dag i framtiden???
 
Gud vad det inte händer något nu. Är ledsen ibland inte för att saker som har hänt som de gjort utan bara av allmänna orsaker som förekommer i livet, har 0 pengar, ser fram emot 0 saker, är även alldeles för existentiellt deprimerad för att ens försöka göra något. Har börjat sova bra. Kommer bra överens med exmaken. Har fina vänner. Vill dö exakt varje sekund av mitt liv.

autobahn


forts

Jag råkade säga det till två till i samma kapacitet. För att en av dem ville berätta om något seriöst och hemskt så jag berättade för att visa att hon inte var den enda med samvetskval. Och jag log när jag sa det och jag skrattade och viftade bort det för jag blir inte sårbarare än så och de sa "gör aldrig om det". Och de gjorde inte så som de jag tycker om har gjort, de sa inte att det inte ändrade något och de sa inte att jag ändå var ok. De sa aldrig mer. De frågade när. Och iförsig så förväntar jag väl mig någon mån av det beteendet när jag väljer att berätta men sen sa de ordet. Så när jag kom hem skrev jag till honom att de inte sa det jag ville och att jag var dum och borde veta bättre än att berätta för folk och tro att de ska kunna vara lättsamma för man måste vara rejält skadad och distanserad för att inte bli arg när jag säger det.
 
Det är så lite jag förstår längre. Jag tänker på döden varje dag nu.

2015

You've been really helpful and supportive of me during this year, and I know it wasnt easy for you either. I'm sorry that some things played out the way they did, but I'm glad that we're still close and friends despite it. I care about you so much and only want you to be happy because you deserve it. I'm glad you've forgiven me for my wrongs, that we have the capacity time and time again to stay close and be happy. I hope this new year treats you better. I love you lots.  
 
Det är väl såhär det blir då.

RSS 2.0