skit

tänker väldigt ofta "han kommer göra ett val och det kommer inte bli jag" och då känns allt meningslöst och så börjar jag tänka jättemycket på att bara försvinna

not just let the water, take me away

alltid så mycket om vad jag "förtjänar" men inget försök till att få det att hända

americano

if you love me, we can marry, on the west coast
on a wednesday, en verano, en agusto
 
tja vgd. har tänkt på dödsknark i några månader, kunde inte bry mig mindre om hur mycket jag romantiserar det i mitt huvud. vet inte vad hon heter men hon skrev om att bada i en pool när man är så uppbumpad att man inte vet upp eller ner, och det var så fint. alltså kaos. älskar det. det var även smeknamnet på mitt ex så det finns väl en röd tråd. nu är jag ihop med en nykterist :-) fast räknade upp saker jag gjort som låter spännande i retrospekt för honom och det var typ
  • blev packad på nattklubb och stapplade ut i stor fuskpäls och vandrade meningslöst uppåt på och avenyn snackade med killar i bilar vid park lane (more like park rape har jag hört, gå inte dit om ni inte ska döda folk)
  • drack en hel bib rödvin på en natt och erkände en hel del saker om mig själv
  • en grej med en versaceparfym
och han ba "you're so wild" och då känner jag att ja. det är bara kolan kvar

pick out ya mans and attack real quick

Har, i huvudet, två fantastiska spellistor till break-ups. En skitledsen, och en att kasta med håret och döda med. Men vågar inte sätta ihop dem för tänk om den skitledsna tar livet av mig en dag!!
 
Alltså, vi har inte gjort slut. Är som han asäckliga gubben i dokumentären på svt igår som ska gifta sig med en 50 år yngre tjej och ba "Nä, jag ska inte ta med henne hem. Just nu har jag det bästa av två världar :-)))" LIKSOM JA JAG MED MEN JAG ÄR JU SKITLEDSEN HELA TIDEN?????? Jag kan aldrig göra honom glad?? Fast det banar väg för helt fantastiskt filmiskt drama och det är ju min starka sida. Hahahaha är jag psykopat om mitt största nöje är att bråka och testa gränserna
 
Vet ni.......... Att 90-talet är det bästa i hela världen. Inte *90s kid*-grejen utan kort rödbrunt hår som böjer sig inåt och ögonskugga utan gradering och brunt läppstift. X-files med Dana Scully. Första säsongen av ANTM. INTE JÄVLA POJKBAND. Ledsna toner som alla har gemensamt att musikvideon endast skulle kunna bestå av uppspeedade moln som rullar förbi på klarblå himmel. Det här.
 
Förlåt att allt handlar om min jävla partnerjävel??? Tänker att jag kompenserar för hur helt och fullt jag HATAT par i 18 hela år. Gör det nu med. Par som mår dåligt när de måste vara borta från varandra en helg. Stackars er :-( Hatar er ska censurera hela världen från SNUSK!!! Förutom mitt snusk för det är så bra skitsnack. Idag försökte jag göra honom gladare i fyra hela timmar men glad blev han inte förrän hans pojkvän ringde, nu blir det kul helg!! Ligg med din jävla kille vad bryr jag mig!!!! Ligg med honom varje helg! Kör på!
 
Men kolla jävla snygg jag är i min misär ändå
 

fan

Vissa ord vet en bara att de kommer förfölja en hela livet redan då en hör dem första gången. Och, inte sånt kärlekstrams nu men livet, personer en aldrig tror att det ska komma från, personer som redan ligger i fack enligt personlighet. Och så blir något fel. Eller alltså, de vill verkligen såra en. Precis såhär i slutet. När jag tänkt att det kanske är värt att kämpa sig igenom något år till iallafall. När jag tänkt att. Det var nog rätt väg. Det var nog mitt kall. Det var nog rätt att välja konsten.
 
"Jag vill inte att folk i ditt framtida arbetsliv ska hålla mig ansvarig för att du arbetar såhär."

heaven, do you want me


kom hem med blod på händerna


JÄVLA SKIT

NEJ JAG SKA INTE BEHÖVA HÖRA DET HÄR
 
DÖR INOMBORDS VARJE DAG MEN JAG KAN INTE LEVA UTAN HONOM HELLER

RSS 2.0