sommaren i fitty

god jul! jag har blivit förkyld igen courtesy av jag som vägrar bära halsduk när jag promenerar 4 olika 20-minutersintervaller varje dag. har utstått diverse humörsvängningar vilket jag antar är oundvikligt när man bor med och umgås med samma fyra personer varje dag. bra: pappa skickade en adventkalender på posten :'-( gulle. fick dyrt smink i sen bday gift av the love of my life och kommer få ännu mer dyrt smink till jul, tjoho!!
 
ok coolt
 
sparar all min riktiga skrivkraft till """boken""" som just nu är: knull? vem försöker jag imponera på. skönt att man fastslagit sin image som maffiaboss, finanspappa, maktsvin osv på skoly. fuck ok jag hade ju något eriöst att skriva om åhhhhh varför gör jag såhär mot mig själv
 
vaknar varje natt klockan 04.00 och undrar vart framtiden bär hän och ställs inför det oundvikliga valet mellan karriär och kärlek. hur b. när jag pratade med pappas flickvän om hur min vän tod inför detta kval, och subsekvent valt karriär, sa hon: "nä..... tror ungdomar verkligen att man måte välja?" och jag förstod att hon tyckte att det var fel alternativ. jag med. jag vill välja kärleken. men jag vill inte dra med mig studieskuld och 0 referenser. åhhh. rädda mig.

RSS 2.0