ophelia

 

i'm not a wandering slave

Tänker väldigt mycket på typ, vem ska man leta efter sedan. Hur ska någon kunna vara bättre än honom. Fast bryr mig inte just nu, absolut inte, men det slår mig ibland. Det kommer inte vara jag som kommer närmre.
 
 

YOU DESERVE THE BEST OF LIFE BUT YOU DON'T DESERVE IT TONIGHT

 
Alltså lovade mig själv att aldrig befläcka denna blogg med en jävla youtubevideo men grinar till den här. Var ute efter fullängdsdokumentären som denna video har klipp ur, men hittade istället världens bästa låt.
 
Each night the men look so surprised
I change my sex before their eyes
Tell me if you can
What makes a man, a man

i hagnesta hill

Mm. Tycker det är svårt, det här.

the man who kicked the earth

Tänker så ofta på. Att sitta med ett ben uppdraget på verandakanten i min fuskpäls och min tredje cigg i vänstra handen. "Du har ju iallafall något att sysselsätta dig med. Du har valt det. Jag önskar att jag hade något som lugnade mig också." Han sitter i en trästol i sin svarta täckjacka och är uppe i varv efter att vi har träffat hans pappa. "Mm. Men du får aldrig börja röka."
 
För någon månad sen så söp vi hemma hos Lisa. Någon gång runt tvåtiden var jag inne i "prata om MIG"-fasen och det betyder ju inte prata om mig, utan prata om mitt förhållande.
 
Veckan efter smsar Julia mig.
 
"Hur många gånger sa vi till dig att göra slut med honom egentligen?"

gränsland

Ja. Här sitter jag och lyssnar på förnedrande musik. Har tankesmedja, mycket ofrivillig process som går igång så fort klockan slår 00 eller högre. Alltså, råkade lyssna på låten förut. Så sitter man här och grinar åtta månader senare!! Har skapat extremt skadliga minnen med den här skitrelationen. (Skojar. Älskar honom. Det är därför jag får vara elak.)
 
Är konstant törstig, undrar om det är diabetes. När jag ville dö önskade jag mig själv akut myeloisk leukemi, så skulle jag inte kolla upp den förrän den var obotlig. Jag har alltid hatat blod. Det skulle vara logiskt om blodet hatade mig tillbaka. Fast helst som när Oshima berättar att han har blödarsjuka och kan dö av att hacka grönsaker hafsigt.
 
Kejsarens pojke är i skolan, och jag är så stolt över honom - han fick ett nytt ställe, ny rumskompis, och han hanterade det bättre. Han sa; "I have my letters from you with me in case things get hard". Och saker som jag har ritat, och parfymen som jag använder, och radbandet han har fått av mig.
 
Ska starta en plastikfond. En mastektomi på privatklinik kostar 35 000. Om man får något över kan man fylla panna och nasolabialveck, putta till överläppen lite, bleka en tand eller flera.

RSS 2.0