belmont

Runt 2010 - 2013 var jag liksom BESATT av att allt i mitt liv skulle emulera ouppnåelig lyckosökning?? Läste bl*ck *scot tills de ickebefintliga sidorna veks. Den som ändå bara hade en VÅNING att vara olycklig i. Till vilken nytta? I ruttna Sverige där STOCKHOLM är någon slags metropol?? Vill man inte ta sig längre än från näst största staden i landet till huvudstaden? När jag träffar kompisar mår jag bara sämre. Hur kan höjden av humor i ett vuxet umgänge vara att hacka på varandras svagheter och brister och ta emot det med ett leende för att "bjuda på sig själv". Höll på att spricka i sömmarna när någon som inte skall nämnas vid namn igår påstod att sverige var "snäppet före". Vart? Vart är feminismen mainstream? Vart är segregationen slut? När ska de sluta spela den jättekonstiga fascistiska snutvärvningspropagandan från moderaterna på spotify?
 
Jag har varit så lycklig på egen hand. Jag har ett driv. Det går åt fel håll men jag gör sånt som gör mig glad för jag är ung och tänker inte spela in i Göteborgs ekorrhjul tills jag en dag vaknar och är en 45-årig akademiker med två katter. Jag åker om elva dagar och jag är så, så lycklig. Och så ser jag att solen lyser på den här sidan jorden också, så jag tror att det kan vara trevligt att hitta på något även här - fika som fika - och möts av mina vänner som bara vill prata om "haha vad löjligt kort han är jämfört med dig! :)" och "nä du tänker väl aldrig träna säkert". Och så går jag hem och luktar stadsdamm och ställer mig i duschen och gråter tills han smsar.

Kommentarer
Postat av: lou

Älskar det här inlägget så mycket, läst det flera gånger förstås men inte kommenterat. Så, hej!..

Känner så mycket igen mig - dels typ synen på att vara i Sverige hahah, orkar inte ens. Eller jag förstår om en vill vara kvar där en är född typ. Men inte folk som är så JÄ-vla övertygade om att det är det rätta. Lol. Och synen på Sverige som perfekt? Det förstår jag inte, inte alls. Det blir någon slags nationalism och stolthet i det hela, istället för att se vad vi kan göra bättre för våra medmänniskor vilket är väldigt mycket...

Sedan, kompisar som är fucking tråkigast någonsin plus nedtryckande? Bara fuckery. Spendera inte tid med de mer, uppenbarligen inte värda din tid. Alltså usch orkar inte ens att de verkligen inte ville få dig att må bra?

Tycker du är fett cool som hittat din egen dröm, din lycka. Gör det du vill och så kan resten fuck off
// m v h, konstruktiv

Svar: Tycker typ det är jättefascinerande i negativ benämning hur många som förstår begreppet feminism men inte vill ha den självanalytiska delen, som tycker att till exempel amerikansk media är vridet (vilket det ju såklart är) men ändå tror att sverige är någon slags extrem ledare i jämlikhet vilket ju är en amerikansk stereotyp för att vi har partier som anses nästan kommunistiska när de för oss knappt är socialistiska. Så konstig, obehaglig känsla att vältra sig i några slags pseudoframsteg.
Alltså visst är det helt utmattande. Men ja ja. Vad är väl en bal på slottet, orkar inte tänka på dem nu. Svarar på detta 1½ timme innan jag ska till flygplatsen pga passande :-) love u detta var en fin och bra kommentar
sanmaruyon.blogg.se

2016-04-24 @ 19:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0