hejdå

Ju mer tid jag spenderar här desto mer vet jag att jag måste dra. Det brukade bara vara att jag saknade honom men ALLT är bättre där. Vem bryr sig om sjukvården kostar pengar, jag är ju aldrig sjuk ändå. Alla mina kompisar här bara hatar honom. Av vilken anledning? Är det dem eller jag som känner honom? Ska jag vara fast i Göteborg för all framtid bara för att det är bekvämt för alla andras rutiner? Jag måste gå. Politiken är ju samma här ändå. Att tro att vi fortfarande lever socialistiskt är ren inbillning och baserat på teorier från 70-talet. Att tro att feminism inte finns i Amerika är egocentrism. Jag. Måste. Gå. Jag klarar inte ett ord till om "konstig politik i usa" från individer som inte tror på att svenska polisen är korrupt.
 
Har bett honom fria till mig för att få visum. Han sa, "I have to get you fancy jewelry, because that tradition is still A+ with me".

Kommentarer
Postat av: Lou

Varför/hur hatar de honom?
Jag stöttar dig till 100%. Förstår absolut att du inte kan bo här mer och att du behöver komma dit. USAs politik är åt helvete men Sverige är definitivt inte felfritt. Dessutom, vad spelar det för roll om du är här när du ändå inte trivs? Liksom.




Svar: Antagligen mest att de såg hur ledsen han gjorde mig när vi gjorde slut, vilket jag förstår - för många ser det ju antagligen ut som att han bara drar runt mig med otydliga planer just nu, men samtidigt vill de absolut inte lyssna när jag berättar för då är jag ju såklart partisk till honom. Vet inte. Är bara trött på att bli pratad med som om jag blivit misshandlad haha
Tack<3 Du har ändå alltid stöttat the american dream haha. Så kan du komma och hälsa på oss in the south.
sanmaruyon.blogg.se

2016-01-08 @ 00:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0